Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utbyte av livet


Inget alls

glädje blir till sorg

kärlek blir till hat

lycka blir till olycka

vitt blir till svart

sol blir till regn

livet blir till "icke liv"


varför?
hur?
när?

kanske när vi slutar drömma
eller slutar förstå

när vi tappar livets röda tråd
och trasslar in oss i luddiga ord

slutar lyssna på viskningarna
från de visa

tömmer vårt plågade hjärta
river ut de ständigt förvirrande tankarna

då blir allt inget alls!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-07 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP