Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska inte ens nämna det..


OUT

En dag kommer du att förstå!

Min dagliga promenad till förfall

Gör mig stark & min vetenskap

För mig hem utan ryggsäck




Fri vers av Federico Romano
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-07 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
starkt!
2013-04-07

  Lars Hedlin
Lidelsen och förtretet stärker dikten vidare
2013-04-07

    ej medlem längre
Starkt skaldat.
2013-04-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Här modellen fick konstnärens starka budskap.

http://www.sport.ro/virale/ti-se-face-pielea-de-gaina-un-biet-miel-a-ramas-orfan-si-murea-de-foame-iti-dau-lacrimile-cand-vezi-ce.html





2013-04-07

  SatansSon VIP
fin rtavla i bakgrunden... har du målat?
dikten bra med.
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano