Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv i ord

Sagor, dikter och berättelser,

är allt en lögn.

Ord är en kompromiss av sanningen,

som begränsar oss.

Dofter, smaker, ljud, intryck och känslor,

gör sig inte rättvisa i ord.

Solsken som smeker ditt skin,

frukter som kittlar din tunga,

toner som vaggar ditt sinne,

färger som mjuknar upp dig,

aromen av natur och liv,

kärlek, hat, glädje och tårar,

som syr ihop vansinnet med klarhet,

är mer än bara stavelser och bokstäver.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-07 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M