Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tog tid innan



Det tog tid innan

han upplevde en mening

med sitt liv


Jobb, jazz och vänskap

betydde länge mer än

kärlek med sex


När han nu ser tillbaka

vill han försonas oron


Att man överhuvudtaget

finns till är ju ett mirakel


Det borde räcka

som mening utan inblick

i universum




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-07 21:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det borde räcka. Allt annat kan värderas på en skala där vi alla är förlorare i långa loppet.
2013-04-12

    ej medlem längre
verkligen, fint om tanken över detta
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP