Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gullregn

finns jag frågade jag mig

det var sällan soliga dagar

var i gullregn snavat
insnärjda platser, hällregn

då paraplyet inte vecklades upp

på platser då ett du lämnat
ett mig

då ett jag var jagat sitt tydligaste
jag


klarast oförklarat

förklarat




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-08 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
svaret undflyr, frågan stannar och snärjer. jag läser gullregn-gullberg. förklaringen utom räckhåll. starkt och koncentrerat
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP