Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att korka igen


En sista suck

Kouskous parmesan soya chili tonfisk

Vad jag åt & vad jag inte åt

Nicotinfri pasta alkoholfri mjölk

För det fanns inga cigarrer ingen chianti

Men jag lever jag dog inte tillsamans med 10 barn

i Kunarprovinsen i Afganistan under en flyg atack




Fri vers av Federico Romano
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-08 05:35



Bookmark and Share


    WbJ
hehe,bello.
lite synd och lite roligt,come la vita,Federico.
2013-04-08

  Lars Hedlin
Starkt skaldat!
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano