Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dånu



Ni vet det finns en tid när det
känns. Lukterna i bilen. Allting
liksom bränns. Hans hår på bringan
sticker i näshåren fast ifrån
än en evighet. Man är i rummen som
man trott var dåtid. Tröstar honom om
och om igen. Ni vet som när vi ramlar

äntligen. Är den där kvinnan igen. Och
han ville bara få älska mig. Få hålla händerna
över den växande magen och bära mig.

ta oss hem.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-08 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ömt
2013-04-10

  Jordgubbsodlare
Jag tänker mig bärande som i flashbacks, likt trampandet när Jack Nicholsen skriver i The shining. Detta är sockervadd för associationskontemplation.
2013-04-09

  Stefan Albrektsson
Gillar första strofens överflödande sinnesintryck och hur du använder ni-tilltalet, som för mig skapar en kontaktpunkt och får mig att lyssna till vad du skriver. Spännande med dånu-tanken "Man är i rummen som / man trott var dåtid." Fin och hoppingivande avslutning.
2013-04-09

  aol
underbart skaldar du här, verkligen berörande vännen,
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP