Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnan som styrde med järnhand


Margaret Thacher

Krossade några småöar

uppfattade hen som stark i min ungdom

trodde på kvinnan då, inte på hennes politik

men beundrade henne som kvinna

& att hon kunde, det var som Obama

En outsider men det visar att kön inte är bättre




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-08 22:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA hon var en stark kvinna..men Annat med Politiken.....
2013-04-09

  SatansSon VIP
hon fick alxzheimer. såg iron lady för nån månad sen. bra film om hnenmne med meryl streep.
2013-04-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Rest in peace Mrs.. Margaret Thatcher a little whiskey before bed-time was your sleep pils, I know that death does not exist and 20% of clarsint inteligent policy will remain forever by your wisdom in England /Diana.
2013-04-08

  Federico Romano
R.I.P. världspolitiker, för mig var hon unik, men jag var inte enig i hennes politik..
2013-04-08

  Angel of love
Vila i frid,starka kvinna
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano