Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon gjorde mig illa..


Stor cigarr

Det finns inga ord förstår du

Jag står med kuken i handen

Kniven under min kudde

Mina tavlor speglar min hunger

Penslen målar Picassos vemod




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 572 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-09 00:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i sin frustration
2013-04-09

  SatansSon VIP
riktigt abstrakt/mystisk fört att vara poesi av dig.
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano