Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Presenter som aldrig gavs..


Leonardo Michelangelo

Kalender, oöppnade

Då kärleken var stark

Underbar konst av två outsider




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-09 08:21



Bookmark and Share


  flygia
tacksam för dikten och din underbara bild
jag tror att båda gestalterna var förebilder
i mod. fruktansvärt starka.
2013-04-09

  Ninananonia VIP
Fint att förstå... dess innebörd..
2013-04-09

  Piann VIP
Ja de var före sin tid,
intelligenta visionärer.
2013-04-09

  Lars Hedlin
JA han var en stark karaktär...
2013-04-09

  Federico Romano
Bra konstnärer ser jag dom som..
2013-04-09

  SatansSon VIP
bögar bägge två.
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano