Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11.30 inför T bana

Kryper på alla fyra i en pose



Du är den jag vill ha alla barnen
med. Kvinnan i mitt liv.

i avsaknaden
av ansvaret.


Tänker på att kärleken
är mer än känsla.

Så evinnerligt skrämmande sant.


även känslan avdunstar inför
barn som har en vuxenresa
oklippta biljetter i sin trötta
hand










Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-09 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ansvaret...= lust, i kärlek? och ändå inte alltid så enkla svar
2013-04-10

  Jordgubbsodlare
som om brandtalen kunde drabba Lasse Kongo griper dessa rader tag om det onda, en lös tand som vägrar släppa taget. Här har vi vita kors i perfekta rader någonstans i Normandie, det är tyskt, det är franskt och kanske lite norskt. Det är posen som gör kvinnan.
2013-04-09

  Stefan Albrektsson
Just så! Just get on board!
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP