Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18.25


Kan inte skriva svarta bokstäver
glider ur förfalskas

Lämnar mig orörd

ägnar mig åt minnen


där det finns rymd

i hörn




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-09 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP