Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas slut

Kanske var det allt
drömmarna slutar här
kvar finns allt grått
obetydligt och smått

kyla var vad jag kände
som smekte sig runt allt
lade sig på mina axlar för att övertyga
att det var sant

stå inte där på kanten vännen
tänk på sikten
på världen som andas runt omkring dig
känn hur livet fortfarande pulserar

guden på den gyllene tronen
kommer inte kunna lyfta ett finger
för att ge dig ett svar på vad som är rätt och fel
inte heller kväva din ilska

men jag hoppas innerligt ditt hjärta fortfarande slår
att orden inte var förgäves
så att kylan åter kan bli till värme
du är för ung för att ha levt klart.




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-09 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P