Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att närma sig..


Skulle vilja hålla om dig

Skulle vilja hålla om dig

Torka saltet ur mina ögon gråta ut

Säga adjö ta cykeln hem




Bunden vers av Federico Romano
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-10 07:45



Bookmark and Share


  flygia
Får man häda lite i frikyrkan??

Dikten är varm, vänlig. Absolut.
Träffa någon. Få vara sitt svaga jag. Få gå efter en stund.
= allmänmänskligt.

Bilden visar en kvinna med en konsumtions-
ytlig attraktion. Hon är inte nämnvärt intresserad
av manstårar. Klart svårtillgänglig SAMT exhibitionistisk.

Uttrycker ditt val av bild en allmän längtan efter
kvinnlig skönhet? Eller finns det litet ironi med??
Jag riktar frågan till oss alla!
2013-04-11

  agneta pichler
dem raderna tog tag.. i mitt lilla hjärta..

så få ord förmedlar så många känslor..


2013-04-10

  Ninananonia VIP
Kan vara fint...
2013-04-10

  Angel of love
Varmt och kärleksfullt!
2013-04-10

  Lars Hedlin
Berörande rader!
2013-04-10

  SatansSon VIP
en cykel skulle man ha...
2013-04-10

  Palett
Fina rader !
2013-04-10

    ej medlem längre
fin..
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano