Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av mina intressen efter kärleken


Panna Cotta

Vann ett hjärta med panna cotta

Kanske tre & det saknas

Kärleken att få se ett leende




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-10 20:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vägen till hjärtat sägs ju gå genom munnen och magen...
2013-04-12

  Lars Hedlin
Verkligen gott som Tirimasu! :)
2013-04-11

  agneta pichler
mmmm ser gått ut de där... mums
2013-04-10

  Ninananonia VIP
Älskar pannacotta
2013-04-10

  Angel of love
Vem faller inte för Panna Cotta?
2013-04-10

  SatansSon VIP
man ska aldrig låta sig förföras av ett lee´nde.det finnsa falska leenden och hånleenden och skadeglada leenden. även hos barn.
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano