Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill himmelriket ska komma nån gång! otålig!


en

om vi
vore ett
men så
bra är
det inte
vi är
två och
jag är
den ene
och den
andre
är nån
annan




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-11 02:45



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Ibland stämmer inte verkligheten överens med drömmen.
Så helt plötsligt händer något och bitarna faller på plats.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP