Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosetten

 

 

 

 

 

Jag

knöt en fin

röd rosett

av blodsband

 

 

kärleksfullt

vänskapligt

omsorgsfullt

knuten

 

 

det vackraste

mina händer

kunnat skapa

 

 

ur hjärtat

bundet

 

 

 

 

om du hade

knutit den

 

 

hade

det varit

enligt alla

matematikens

hållfasthetens

och fysikens

regler

 

 

hårt och fast

olösbar

kodad

 

 

 

 

 

 

men

jag

knöt

bara

en

knut

 

 

fint men

för löst

för en

 

 

röd

skör

 

rosett

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 454 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-04-11 14:44



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vacker!
2013-05-28

  Amanda Lantz
Vackert diktat!
2013-05-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta så fina "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-04-14

  Chawa VIP
Bara så vacker...
Det enkla är det vackraste - så även när det gäller en rosett...
2013-04-13

  Lars Hedlin
Berörs av dn fina dikt!
2013-04-12

  Siggesdotter
En förtrollande dikt Nina om band som knyts med vacker rostett - men för löst och inte håller - helhetsintrycket i fin balans förstärkt av musiken - bokmärker och applåd!
2013-04-11

  Bo Himmelsbåge
Fantastisk bild, härlig musik o en underbar dikt! Den ska jag spara i djupet av mitt hjärta som en röd skimmrande rosett som då och då kommer att lysa upp mitt inre o väcka de finaste, ömmaste känslor! Ett varmt tack, Nina!
Applåd o bokmärkes!
2013-04-11

    ej medlem längre
så otroligt vackert..
2013-04-11

  Robert Jonsson VIP
Mycket vackert Nina
2013-04-11

  Pärlemor
dina ord går rakt in i hjärtat. vackert formulerat!
2013-04-11

  Angel of love
Väldigt vacker, ska lyssna sen på datorn men det förstärker nog bara hela den underbara känslan.
2013-04-11

    ej medlem längre
vilken komposition, vilken blandning av känsla och elegans - applåder
2013-04-11

  Tino
En underbar låt, verkligen!
Den förstärkte känslan
2013-04-11

  Piann VIP
En enastående dikt.
2013-04-11

    ej medlem längre

Fantastiskt vacker ...
2013-04-11

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2013-04-11

  Tino
Starkt slut och en början som fångar uppmärksamhet.
Sorglig och stark text
som du har satt ihop riktigt snyggt!
2013-04-11

  vakentimmar
Ja, fantastiskt fin!
2013-04-11

    ej medlem längre
älskbar dikt och musik.. amazing applåder..
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H