Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till någon snäll själ

Hennes rutiga klänning hade blivit
nött vid ärmen

Tommy Hilfiger hade slutat tillverka
de rutor som smultronismer skapas
av

Det var ett faktum. Nu fick hon klä
om sig i enfärgat långt böljande
svart. Hon funderade alltid på
attiraljer innan hon övervägde nytt
inre eller förnyat angrepssätt

Det ytliga har en charm djupet
drunknar i. Det får vara roligt när
solen skiner och det finns ju faktiskt
människor som kan förstå. De är
måhända få. Det kan ju trots allt gå
och det nötta har väl allt en viss charm
ändå.





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-11 15:36



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Fint skrivet! Tycker mycket om "det ytliga har en charm djupet drunknar i"
2013-04-12

  Stefan Albrektsson
Flufflätt som vårmoln rakt igenom - märkligast blir det då alla -å-rim (troligtvis pga asymetriska rytmen) tynger ned som en nästan kantrande båt i slutet.
2013-04-12

    ej medlem längre
Söt och glad
2013-04-12

    ej medlem längre
självrefererande och kul. 'det får vara roligt när solen skiner'. jaa det får det verkligen. tjoohoo! snygga rim också.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP