Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själadöden

Blandar valium och cyanid
I ett av mammas dricksglas
Men spottar ut det i tid
För kanske är detta endast en fas?

Jag tror att jag andas
Ändå är jag död
Salta tårar och blod blandas
Släcker mitt livs sista glöd

Allt är för smärtsamt
Det brinner för hett
Mitt hjärta ekar ensamt
Eller, har det sig också bort begett?

Jag vill ju försvinna
Långt bortom drömmarnas slut
En fallen kvinna
Där fantasimän hör mina brustna tjut

Kom med mig in i min illusion
Iväg från alla tårar
Vi skapar en värld ifrån vår egen vision
Där vi alltid kommer vara 17 vårar

Där kan vi kanske skratta
Möjligen till och med le
Utan ångestens tunga matta
Kan vi vara en ren succé

Men innan detta sker
Måste jag dricka blandningen av gift och sälta
Se till att verkliga världen aldrig mig mera ser
Sen kan vi leva, två i en, sammansmälta




Fri vers av Kreol
Läst 381 gånger
Publicerad 2013-04-11 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kreol
Kreol