Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GROPEN:

"Gräver du för djupt

Hör ingen dig skrika

Tystnaden ekar

När Ekot av din röst dör ut

Lägg dig att vila

Evig tystnad ämnad för dig"




Fri vers av Lars Lind
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-11 19:12



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Väldigt djup som berör och väcker eftertanke hos mig, du fångar känslan riktigt snyggt & når fram till mig som läsare.
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Lind
Lars Lind