Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap & död


Vänner

Bar kistan med mina vänner

många dog utan min axel

18 år gammal bärande hans lik

flickorna grät, han var snygg

Kanske oskuld & vi minns..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-11 20:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt minne :)
2013-04-12

    ej medlem längre
Du kan skriva så det känns du!
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano