Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi måste gå! Låt mig se + extra..


Moske

Moske aldrig satt min fot där

men jag vill, varför ska jag inte göra det

Jag vill uppleva Allah, Gud

------------------------------


Låt oss vara öppna innan vi utalar oss..




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-11 20:48



Bookmark and Share


  agneta pichler
Då har jag hunnit före..

Moské kyrka.. Spelar ingen roll
gå upp på ett berg..
och du möter Gud där med..
2013-04-12

  agneta pichler
Då har jag hunnit före..

Moské kyrka.. Spelar ingen roll
gå upp på ett berg..
och du möter Gud där med..
2013-04-12

  Lars Hedlin
JA håller med dig...frihet att få utöva sin religion utan att fördömma...
2013-04-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Allt respekt för fredagens bön upprop, Idag jag var tvungen går i stan, det är så smutsigt och damm,
när jag såg en muslim kvinna täckta med burka jag tittade med respekt och sade vilket klok mode har ni.
2013-04-11

  genni VIP
Masha Allah !
2013-04-11

  flygia
stark fläkt av äkta öppenhet i din text
känner mig mycket dragen till en sådant förhållningssätt
2013-04-11

  SatansSon VIP
läs koranen först. sjuk bok.
2013-04-11

    ej medlem längre
R E S P E K T.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano