Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök att förstå


Att dricka en piss Öl

Historian är den..

Silvia var pedofil rent tekniskt

Men jag ville knulla..

Hon gifte sig & blev fru Rispoli

Hon tog mig i en badhytt, jag kom 4 gånger

14 år så var jag stolt..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-11 21:46



Bookmark and Share


    Paul Kedzie
Hajar inte den röda tråden mellan titeln och din förlorade oskuld?

En gyllene dusch med i bilden???

haha, sorry, kunde inte låta bli

på återseende
2013-05-16

  Lars Hedlin
Ett minne inpräntat i tiden......
2013-04-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag tycker du är ”Gud Poeten” för att få ny generation prata och sätta ord på kränkning, händelser sexualbrott, på engång på direkt.nu! inte vänta som engelska efterblivna barn till vuxen ålder.
2013-04-11

  Tess74
Hahaha kan inte låta bli att skratta. Du skriver det så bra med glimten i ögat
2013-04-11

  SatansSon VIP
vilken kåt kärring.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano