Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag


Jag vill vara
med mig själv
men i egenskap av
någon annan




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 286 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-04-11 22:13



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Hehe jo tack... den känslan känss igen :)
2013-04-18

    Den som skriver
wow! klockrent.
2013-04-18

  Maiah VIP
insiktsfull och lite sorgsen.... jättefin, applåd...en stor applåd
2013-04-18

  Madeleine Richter
I lugn och ro en perfekt identitet inför mötet med andra. Önskvärt.
2013-04-18

  Ingela Svenson VIP
på kornet kan man säga!
2013-04-12

  Marianne Räf
Tänk å kunna krama sig själv
å fråga om det andra självets
åsikter och råd.
2013-04-12

  Stefan Albrektsson
Jag läste nyss Ingela Svenssons "Främmande kropp" och nu tar du den idén ännu ett steg... Vilken tanke! Svindlande, cirklande.
2013-04-12

  Lars Hedlin
JA ibland vill man vara både här och där och omsig och kring sig :)
2013-04-12

  catharina.jerbo VIP
en tankenöt som vrider om min hjärna så nu blir det väl inget sovande igen:-)
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife