Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om fel kärlek.. Inte min mor, men Rosetta en vän..


Mamma

Som du sa en dag är det för sent

du är gammal & vi kanske aldrig ses i livet igen

Min far blir nog osedd i sin död

varför detta, ointresse, skam..

du ser konflikter som aldrig reds ut

öppna ögonen min vän..

Kärleken finns,




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-12 06:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-04-12

  agneta pichler
starka ord igen..

mycket bra skrivet..
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano