Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ses aldrig mer


Padre-Far

Du vågade aldrig, du var feg

Jag älskar dig trots all misshandel

Fysisk & Psykisk

På din begravning blir du ensam

Inte helt, men jag avstår




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-12 06:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känner en inre smärta men också en längtan....
2013-04-12

  SatansSon VIP
tror nog jag avstår begravningar av mina föräldrar med om de skulle bvbli av under den här tidsåldern. jag vill inte träffa mina sysjkon och syskonbarn.
2013-04-12

  agneta pichler
- de där gjorde ont..

starkt skrivet..
2013-04-12

    ej medlem längre
berör..
2013-04-12

  Angel of love
Tycker inte om det han verkar gjort, men du har en styrka i att älska ändå!
Och jag måste säga att du är väldigt lik din pappa!!
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano