Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1988 Palermo


Två skott

Han sköt mig & hade rätt

Men missade

Jag smet från notan




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-12 06:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat! Me Like!
2013-04-12

  agneta pichler
*ler stort*

ja.. springnota kan stå en dyrt..


2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano