Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stor fråga


Oskyldig

Straffa om du tror att det är rätt

avstå om du har tvivel

Sök sanningen




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-12 10:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA och i vissa stater döms barn under 15 till döden....
2013-04-12

  flygia
USA har en rättsindustri som skapar
massor med arbetstillfällen.

Men dom gör spännande rättegångsfilmer!
2013-04-12

  Federico Romano
Såg en oskyldig dömd i USAs djävla rättsystem, han räddades från döden efter 18 år..
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano