Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag när livet sviker


Tomhet

grått
tomt
ledsen

svider
värker
tårar rinner

mörkret är tillbaka
becksvart
omslutande

ger inget rum
åt livet
eller skrattet

förnedrar
fördömer
förkastar

ur djupet kommer inget
inget är djupet

inget kan man inte ta på
inte förstå
inte utrota

svarta moln
gråa skuggor
glider omkring mig

nosande
huggande
morrande

mina händer darrar
min kropp skälver
mina knän viker sig




jag orkar inte längre........




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-12 11:33



Bookmark and Share


  Nina.H
Griper tag och berör starkt! Väl skrivet
om mörkret i livet.
2013-04-12

  Angel of love
Berör mycket, sänder kraft!
2013-04-12

    ej medlem längre
Starkt och berörande. Det är svårt att se ljuset när mörkret tränger sig på och hoppet fallerar.
Kram
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP