Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna hjärtan

 

 

 

 

 

Fotspår mot

tystnaden

 

 

 

träden höll andan

 

 

 

endast mitt hjärta

slog öde slag

 

 

 

två frusna hjärtan

var sida om

ljusets sken

 

 

 

tanken min första

ville förflytta

två frusna hjärtan

 

 

 

tyvärr var de

fastfrusna

i hård mark

 

 

 

ödet vill ha

dem kvar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

änglatårar föll

vita flingor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tystnaden

bröts

 

 

 

 

något sprack

 

 

 

 

ljudet av

gråtande

fotspår

 

 

 

 

lämnade

dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 424 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-12 11:34



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Starka känslor väcks... berörande, sorgset, musiken förstärker, Applåder!
2013-04-12

  Änglaögon
Fint, gillar.
2013-04-12

  Lars Hedlin
mYCKET MYCKET BRA SKRIVET!
2013-04-12

    ej medlem längre
vackert..
2013-04-12

  Bo Himmelsbåge
Ja, tyvärr fryser hjärtan fast, i detta Jordelivet ... vi får hoppas på en Himmelsk vår, då frusna hjärtan kan mötas igen ...! En stark o gripande text som verkligen berör! En följsam o passande musik! Applåd!
2013-04-12

  Tino
Stark denna, slutet är otroligt kraftigt.
2013-04-12

    ej medlem längre
stark..vackert formulerad!
2013-04-12

    ej medlem längre

Ögon tåras
mycket vacker o berörande
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H