Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredagsdrink


Tatuering vägg svartvita ölstank
omelett 30 min leva tillfälligt liv
tillfälliga mitt i maten tankar
tankar skatteskrapan bar var var
där för villebråd smuts på krage
feber jobb vill frisk ta tablett
svälja sväva bort




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-12 12:36



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Till Akvamarin,

Era jädrans kravmaskiner, behöver
och behöver.... Nej då! Blev sant
glad av dina ord, värmer, tack
Du behövs här oxå för Norén
och nakenhetens skull!
2013-04-12

  Akvamarin
Som ett hetsigt telegram skrivet mellan frossbrytningar. Intensivt och engagerande. Återkom när du svalt och svävat färdigt. Vi behöver dina texter här.
2013-04-12

  Stefan Albrektsson
Ooo, ta febernedsättande, hem, under täcket, bunkra med godis, kolla B-film. Men nog tusan lyckas du skriva trots allt!!
2013-04-12

    ej medlem längre
oj vilken febrig lunchtablå. häftig skrivexplosion.
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP