Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han fick aldrig Nobelpriset inte Moravia heller


Bögdjävel

Bögdjävel

Poeten som blev mördad

Som barnen i Napoli var tvungna att läsa

En stor regissör & poet

Han blev mördad av en ung man

Homofob kanske, hyllad av Moravia

Italiens Nobelspris författare?

Läste inte han efter hans död

Men såg hans filmer

Internet bevarar hans minne

Snuten sket i utredningen

Den skyldige är okänd..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-12 13:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA hans verk är förevigat...
2013-04-12

  SatansSon VIP
hsr bara sett sodom och de 200 dagarna. de sade hittade på storuyn. utomordentligt gestaltad av pasolini.
2013-04-12

  flygia
minns att detni några svenska tidningar framställdes som ett
crime passionel. en ung älskare.
det vore bättre. om det var så.
2013-04-12

    ej medlem längre
fint!
2013-04-12

    ej medlem längre
PASOLINI - Il Grande.
2013-04-12

  Federico Romano
Han är bara skyldig för hans privatliv
sa en intelektuell från Rom..
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano