Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ingen ser mig- finns jag inte


Om ingen ser mig

finns jag inte

Om ingen hör mig

existerar jag inte

Behöver
Ömhet

Vill bli

Sedd
Berörd

Hörd

Annars
Förstörd





Fri vers av helenita VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-12 14:40



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Väl förmedlad känsla !
2013-04-12

    ej medlem längre
berörande..
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP