Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gitarrsträngar

 

 

 

 

 

 

Två strängar

har gått av

 

 

 

av sig själva

märkligt nog

 

 

 

gitarren

stämde

perfekt

efter ton

 

 

 

spelar tyst

på väggen

 

 

 

du är borta

lika märkligt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 417 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-12 15:01



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Sorg och saknad...än spelar minnen...
2013-04-13

  Siggesdotter
Det känns att trasiga strängar fortsätter spela... att ljudvågorna fortsätter rulla... ända fram till oss...!
2013-04-12

  Änglaögon
Gillar vemodet i dina toner.
2013-04-12

  Lars Hedlin
Djupa toner av saknad
2013-04-12

  Heikki Hellman
Du har utmärkt vackert beskrivit din sorg och saknad.

2013-04-12

  Piann VIP
Man blir så berörd
av din fina dikt.
2013-04-12

    ej medlem längre
du skriver jättefint min vän..
2013-04-12

    ej medlem längre
härliga toner, stämningsfullt
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H