Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibumetinrörd




Hon hon får hon

Far upp ur sängen det är något
knas med hela dagen stirrar
ömsom kring sig han har gömt
sig under täcket

inte ?

Var är han min dag
han är så orakad så fel så ovanligt
märkligt villig

men var är jag?




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-12 15:12



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Damn vilken dimma! :) Don't do it no more!
2013-04-13

  hansensson
Feberyra?
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP