Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialt obegåvad


Det våras för Frankenstein
mitt i vår och ljuva stigar




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-12 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP