Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att lugna ner sig


Älskandet tarvar insikt

Kärleken
är aldrig så stor
som när den är liten

När den blir större
blir den så sliten




Övriga genrer av Jack E. Gladh VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-12 15:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En länk är aldrig så stark som kedjan är lång.
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST