Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unga damen på Roslagsbanan


*

Den unga damen

på Roslagsbanan skrev och

pussade sin mobil


*

Extremt närsynt

håller en man sin mobil

nära ögat


*

Efter pilsnern rapar han:

- Där gick god törst förlorad!




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-12 15:58



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ha ha ha - väl fångat Fredrik.
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP