Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att dela ett bröd..


Bröd

Brödet delas

På ett skönt sätt

som nästan är bättre än sex




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-12 16:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att dela bröd ger en fin gemenskap...
2013-04-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Bröd, forntida symbol för livet, och salt, "Guds moder", som det heter i uttalanden av folket, var för rumänska, två element helig karaktär. Den kanske mest kända ritual som inkluderar både kvar vid stämman av gästerna med bröd och salt som ett tecken på kärlek, vänlighet och mänsklighet.
2013-04-12

  Lars Hedlin
Om brödet delas i varm gemenskap så tenderar jag att hålla med dig :)
2013-04-12

  SatansSon VIP
kommer att tänka på bieinix film diva.
2013-04-12

  agneta pichler
mmm ser gott ut...

ja sex e väl bara överansträngd
gympa pass.. som man får ha tur om
man får ngn utdelning av.. hehe


däremot
dela bröd de är ngt specielt..
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano