Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan fan fan och fan..

Jag är så förvirrad..
Vafan ska jag ta mig till?
Inte ett jävla skit är bra..

fan fan fan fan fan..

Hatar dig skolan, Hatar dig livet Hatar dig kroppen..
Det ända du gör att du bara lockar hit dig men massa snuskgubbar som vill våldta mig lika hårt som jag hatar mig själv..




Fri vers (Fri form) av DemKallarMigDiktator
Läst 297 gånger
Publicerad 2013-04-13 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar hur du kliver utanför dig själv och kikar in i dig själv, som om bakom gardinen i smyg.
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator