Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlighetens bubbla



Oh vad vackert skönt så ljuvt att
leka där i möten mellan ögon

oh vår största krycka delades
i mitten av champagnen bubblar
i din saga den jag aldrig kan förstå

Kan inte älska. Bara är så.
Två män samtidigt. Var
ljuvt var praktiskt var så bara
just så inget annat bara så

Jag ska tänkte hjärtats muskel
dra dig genom ett Stockholm
döpa dig i Slussen mellan bräckt


Jag ska kände de levande fingrarna
i det de för mig allt mer nära
in till dig

Jag ska och du hör mig


Du ser och du känner



Vi ska du. Fånga kölappen i fnittrigt
led.





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-13 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar
2013-04-14

  ULJO
Bra text med ett bra tema
2013-04-13

  Stefan Albrektsson
Luftigt, svävande med tunga nära nedslag. Och smultronismen: "Vi ska du" är fantastisk (och läsbar ur olika synvinklar).
2013-04-13

    ej medlem längre
Härlig text
2013-04-13

    ej medlem längre
det här var friskt att läsa, vilken framåtriktning i den här texten. mod!
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP