Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk tränar och har sig



Folk tränar och har sig
men glömmer att allt är
till för kärlekens skull

Känslan för rätt och fel
i kärlekens tecken kan
lätt hamna på avvägar

Ja, vad kan man annat
än be till de himmelska
makterna, när rädslan
kryper innanför skinnet




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-13 17:34



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Japp - där har vi svaret (på allt) Fredrik: "allt är / till för kärlekens skull" (...också på min senaste...). Fint gestaltat och spännande rytmer!
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP