Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naiva stråk


Du satt där plötsligt. Vi noterade
vi log vi log och log och när vi
inte längre kan le så log vi nog
vi log och du kunde inte låta bli
och inte heller jag så vi bara log
och jag visste redan och han din
vän med som jag fick prata med

och du låtsades prata med den där
blonda för att visa något du inte
hade behövt visa och sedan ville
du se men vi visste ju redan

hon satt ju enbart breve och din
satt ju även så han me

och jag fick följa med ni ville det
ju se och vi två kramades i den
taxin som tog mig hem till mitt
och dig hem till ditt.

Du var det charmigastes på en hel
natt och det är klart att en sådan
har en liten söt mjuk katt

det visste du och jag när vi log
ikapp

som om du borde hem och be henne
Jama lite lite mer

för när vi ses vi två igen

då får vi nog allt sluta le




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-13 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oh så söt...en sån träff där det pirrar inne och ute
2013-04-14

    ej medlem längre
Oooh. Hetta och katters jamande, ett drama bygger upp. I eld är det skrivet.
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP