Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stängt hjärta


A Linnea C

Du ser mig heller gå under

än att öppna ditt hjärta

vad var det som stängde det.




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-13 18:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känner känslan..Bra förmedlat!
2013-04-14

  agneta pichler
berörande rader..


2013-04-14

  SatansSon VIP
vet hur det känns.
2013-04-13

  Angel of love
Berör!!
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano