Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mörkret ljusnar det






hemligheter
skam
kyla och mörker
kontroll
fattigdom
skuld

nej
låt oss ta oss

inåt
runt svängen

förbi mörkret
och det mörka

låt oss svänga runt
i gräset

bland blommor och blad
höra skratten

dansa en sväng
på ängen

njuta solen och värmen
känna gemenskap

det behöver inte
vara så allvarligt

Gud är glad
att vi är glada

glädjen smittar




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-13 21:06



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så sant och så bra!
2013-04-17

  Delilah Juno VIP
Att söka glädjen är nog så viktigt.
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel