Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Analysera


Musen är borta

Mus är ett trevligare ord

Analysera..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-14 00:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra....APPLÅD!
2013-04-14

  Tarantaran
Det kan betyda att individen
bland små gnagare av bl.a.
släktena skogsmöss o.
husmöss inom familjen
råttdjur, samt av familjerna
sovmöss o. hoppmöss
är borta ; datormusen?
eller du har stavat fel:
du menar musan..är borta..
och därför blev texten så
kort?...jag gissar: en
av dina sovmöss har rymt..
den kommer nog fram
snart :)
2013-04-14

  SatansSon VIP
vulvan?
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano