Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett vanligt brott "Ett korv mord"


Crimes Passionnels

Det enda som behövs är
hat sen är det bara att köra ..

Girighet & avsaknad av empati
lär bättra läget

Avsaknaden av dialog gör inte saken bättre
ibland tror jag samhället straffar mer än gärna

Än att se en lösning, allt bråk om vårdnad
som bara går ut över barnen tex

Ge uppdraget till terapeuten
juristerna behöver ej gråta

Ibland tror jag om kvinnan varit mera man
& slagit sin partner på käften istället för intrigera, så..

Detta kommer att reta upp några kvinnor som
inte läser mellan raderna..

Ett svagt kön som andvänder svek & lögn för att ge igen
då samhället ser på kvinnan som dom såg på henne förr..

Ger henne fördelar hon inte förtjänar
& när faran är efter henne så blir hon otrodd

Som sagan om Peter & vargen kanske för att någon ljugit
en gång för mycket, sanningen är då lögn, som ingen går på

Onskan vinner på sin smarthet & vi ser på eller bli drabbade..

Nu ska jag sno bondens traktor, krascha systembolagets grindar & shoppa loss..

Så kan en lögn se ut & med rätt fördomar blir den sann..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-14 09:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen fylld med känslor och frågor till begrundan
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano