Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beethovens femma

Jag vill oxå lyfta trumpeten
mot den skära himlen
skala itu mig i rainbow

fläka min dag och se den ändra
temperaturen

men det gör enbart Beethovens no.
5 för mig (C minor.)

Så hela texten blir för klassisk


för både dig och mig.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-14 09:57



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Likt ocke, nutta och pillerill gör du här självklarhet av resan mot rosten. Det är så transversalt genom första och andra att tredje blir ljuv förnimmelse av slutet som börjar om - på repeat. Detta är storstilat fyrhänt utav dig - göttjä!
2013-04-14

  Stefan Albrektsson
Da dah dah daaah. Dramatiskt som femman. Tycker om frasen "skala itu mig i rainbow / fläka min dag och se den ändra / temperaturen".
2013-04-14

  Erik H.J Hultin
Ja sannerligen. Den musiken gav mig ofantlig
styrka när jag hörde den första gången. Särskilt finalen.
En milstolpe. För historien, och för mig. Tack.
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP