Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att bevara.

 

 

Snart kommer du gå
och jag vill att du ska förstå
innan du tar dig iväg
någon annanstans. 

Du måste förstå 
allt du gjort för mig

Jag var ett vrak
ett trasigt skepp
flöt omkring bland 
drivor av självhat
mitt ute i ett 
ingenstans

Ständigt på flykt
från salta tårar
Ständigt på jakt
efter något värt att bevara

Du tog dig fram till mig
och herregud,
du verkligen räddade mig

Jag fick frågan 
om du drog ner mig
till botten igen

Jag vet att du aldrig 
skulle dra mig någonstans
jag inte borde vara
och jag har
äntligen
hittat något värt att bevara


innan du flyttar 
iväg från mig
behöver du veta
hur mycket du räddade mig
från mig själv

Och det är helt otroligt 
hur mycket jag 
älskar dig.

Jag har hittat något värt att bevara och jag kommer aldrig att släppa dig.




Fri vers av entusiasm
Läst 153 gånger
Publicerad 2013-04-14 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm