Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Preludium i Amors hus



S
tunden före

där fjärilsvingar
fladdrar

i berusning

uppfylld
av den andre



Från aning bortom
skälver Den gyllene
klangen

den är menad

bär på nyckeln
till ett lustfyllt rum


Längtan ropar
leker
lockar

kom smält
din själ

i min


Så talar iverns
kluvna mening

i och bortom
köttets lust

på vandring hem

till Amors hus

*

Kärlek skimrar god
i mångfaldens
nyanser


gränslös
 
evigt fri
 
stundom flyktig
som en smekning

i djup förankring
vill oss trygga
 
men först

när ruset ebbat ut


© Chawa 2013

 

Eget foto - © "Blue". 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-04-14 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna dikt bär ett lätthetens skir av skönhet!
2013-04-23

    ej medlem längre
Här får kärleken djupare, vidare bottnar och bortom, vilket gör texten intressant att förtära, smaka, begrunda och smälta.
2013-04-21

    ej medlem längre
vackert, riktigt vackert
2013-04-21

  Ljusletaren
Så otroligt vackert alla dina tre saker är.
Ord, foto och musik.
Tack/ kram
2013-04-19

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-04-16

  agneta pichler
ja här bokmärker jag oxå..
helt underbar text..
2013-04-15

  Piann VIP
Så underbar poesi!
Bokmärkes absolut.
2013-04-15

  Siggesdotter
Enastående poesi!!! Aldrig förr har någon text berört mina innersta strängar som denna... just nu...! Bokmärker och tusen Applåder!

2013-04-15

  Nina.H
Och ljuv musik, glömde jag tillägga tidigare...
2013-04-14

  Nina.H
Mysiga lätta strofer om kärlekens rus!
Så fint och ömt skrivet..
2013-04-14

  ULJO
Fint förmedlar du känslor genom dina ord
2013-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Stilla och smekande toner och ord...mycket vackert...
2013-04-14

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-04-14

  Eva Helene VIP
Vilken skön helhetsupplevelse här, tack!
2013-04-14

  Lars Hedlin
Vackert och vamt!
2013-04-14

    ej medlem längre
En underskön text med en stämning som bäddar mjuka känslor.
2013-04-14

  Lollitta VIP
Längtan ropar
leker
lockar


Nektar
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP